Om Royal Arena

I Royal Arena afvikles store internationale begivenheder som VM i ishockey, EM i kortbanesvømning, VM i herrehåndbold og koncerter med internationale stjerner.

Arenaen ligger centralt placeret i København, tæt på by, metro, motorvej til både Sverige og Tyskland samt international lufthavn.

Hvert år besøger tusindvis af mennesker arenaen for at deltage i en af de mange idræts- og underholdningsbegivenheder.

ca. 17.000 koncertgæster og 12.500 gæster til sportsarrangementer kan sidde eller stå i det 35.000 m2 store område med foyer, caféer og barer. Hertil kommer arealer til de optrædende kunstnere, sportsudøvere og arenaens egne servicefunktioner.

Royal Arenas design er holdt i en stærk, skandinavisk designtradition, hvor kvalitet, funktion og design giver den en markant, nordisk identitet. Dens åbne stueetage inviterer byen indenfor og er nem for alle at komme ind i samt bevæge sig rundt i.

Samtidig indbyder de store trappeforløb udenpå bygningen til at bruge anlægget til leg og ophold.

Indenfor er arenaen bygget som en koncertarena med sublim akustik. Scenens placering kan varieres fra traditionel koncertsal med en scene i den ene ende til en central midterplacering samt justeres ned til mindre arrangementer med plads helt ned til 3.500 gæster.

Den er samtidig så fleksibel, at sceneområdet kan omdannes til publikumstribune til for eksempel håndbold eller ishockey.

Arena CPHX P/S
Jarmers Plads 2
DK-1551 København V
Tlf. 70 11 66 66
ROYAL ARENA
Hannemanns Allé 18
2300 København S